Uporaba nadzorne kamere v Vašem domu

Programska oprema
9. avgusta, 2020
Nakup Video nadzorne kamere – brezžične ali žične ???
14. septembra, 2020

IP-video-nadzorne -kamere v vašem domu, podjetju ali pisarni so danes izjemno uporabne za precej različne namene in priložnosti. Tukaj je predstavljenih nekaj idej,  situacij, ko nam IP kamere lahko pomagajo …

Kamera kot elektronska varuška

Elektronske varuške, so kamere ki jih  starši uporabljajo da pazijo na svoje otroke ali starejše osebe. Večino IP-nadzornih-kamer je aplikacijo enostavno nastaviti  na pametni telefon, tablico ali računalnik. Kamere Vam omogočajo ogled slikev živo, z vgrajenimi spominskimi karticami ali zunanjimi video snemalniki pa tudi ogled video posnetkov za nazaj. Z uporabo notranje varnostne kamere za nadzor lahko spremljate dogajanje  preko telefona ne glede na to ali se nahajate v sosednji sobi oz. ste daleč od doma.

Varnost vašega premoženja

Video nadzorne kamere za Vaš dom. Z NVR ali DVR video snemalnikom povežemo notranje ali zunanje video nadzorne kamere. Z aplikacijo na pametnem telefonu ali računalnika pa lahko oddaljeno od koder koli spremljamo dogajanje. Obstaja tudi možnost opozorila  s sporočilom na telefonu ob zaznavi gibanja na lokaciji kjer so montirane kamere.

Spremljanje , nadzor med Vašo odsotnostjo, počitnicami

Uživajte svoje naslednje počitnice brez skrbi za varnost doma. Preprosto lahko pogledate na svoj telefon, preverite lahko notranjost in zunanjost svojega doma, kjerkoli na svetu se nahajate. Želite preveriti svoje otroke, hišne ljubljenčke ? Vse to Vam omoča varnostna kamera. Dokazano je, da varnostne kamere zmanjšajo tveganje vloma, medtem ko so stanovalci odsotni.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več