Zaščitite svoje premoženje z CP PLUS sistemom video nadzora

Pravilna izbira video nadzornega sistema
15. septembra, 2020

Pri nakupu video-nadzornega-sistema, naj ne bo edino merilo cena. Nakup sistema ni preprosta naloga, zato se najprej vprašajte, kaj od sistema pričakujete. HDCVI ali IP video nadzorni sistem , kakšno kvaliteto – resolucijo nadzornih kamer želite, kakšno bo število nadzornih kamer, želite snemanje … itd
Za domači video nadzor je danes na voljo kar precejšnja izbira video nadzorne opreme , zato je pred  nakupom smiselno premisliti, kakšen video nadzorni sistem potrebujemo in koliko denarja smo vanj pripravljeni vložiti.

Če za vaš domači nadzor potrebujete le eno nadzorno kamero, je lahko zanimiva in tudi ugodna rešitev uporaba IP nadzorne kamere z možnostjo vgradnje micro SD kartice na katero se shranjujejo posnetki ob alarmu, zaznavi gibanja. Sama namestitev in dostop do kamere je preprost in je mogoč preko pametnega telefona ali spletnega brskalnika.

Če pa za domači video nadzor potrebujete večje število nadzornih kamer in možnost snemanja, pa za nakup  video nadzornega sistema potrebujete kar nekaj poznavanje tehnologije.
Kontaktirajte nas in z veseljem Vam svetujemo pri izbiri video nadzornega sistema, zagotavljamo pa Vam kvalitetno opremo za Video nadzor.

V ponudbi imamo izdelke – nadzorne-kamere, video-snemalnike-in dodatno-opremo za montažo video nadzora blagovne znamke CP PLUS , ki zagotavljajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Izdelki CP PLUS zagotavljajo vse aktualne novosti s področja video nadzornih sistemov. Primerni so za postavitev za  domačo uporabo , v poslovnih objektih, industrijskih objektih in drugje, kjer potrebujemo kvaliteten in zanesliv video nadzor. Z nakup video nodzornih kamer, video snemalnikov ali celotnega sistema video nadzora CP PLUS boste dobili vse potrebno za učinkovit in kakovosten video nadzor.

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več