O nas


O podjetju SiPRO Ivan Hajnže s.p.

Podjetje SiPRO Ivan Hajnže s.p. s svojimi večletnimi izkušnjami, saj posluje že od leta 1991, znova in znova preizkuša nove izdelke, raziskuje tuje trge. Vse z namenom, da prodaja kvalitetne in funkcionalno učinkovite izdelke, kar CP PLUS video nadzorni izdelki definitivno so.

Kot uradni zastopnik za Slovenijo smo z dovoljenjem podjetja cpplus.cz registrirali domeno cpplus.si, kjer predstavljamo CP PLUS produkte - ip kamere, NVR snemalnike, PoE stikala in dodatno opremo za videonadzor , ki jih boste lahko kupovali tako v spletni trgovini http://www.cpplus.si kot tudi v naši spletni trgovini SiPRO - http://www.sipro.org ali na lokaciji v Slovenj Gradcu, Ronkova ulica 4, kjer je poslovalnica podjetja.

 

Novo v trgovini

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več