Trgovina

Zunanja IP kamera CP-V47A 4,0 Mpix z IR osvetlitvijo, WiFi in mikrofonom
30. junija, 2023
2,0 Mpix notranja PT kamera z IR osvetljevalcem in WiFi
31. maja, 2024

Kamera Tuya M4

34,99

PREDSTAVITEV
Laxihub M4-TY Tuya IP kamera Naj bo vaš dom varen in zaščiten. Kamera Laxihub M4-TY zaznava gibanje in zvok, pošilja opozorila in zagotavlja odlično kakovost videoposnetkov Full HD 1080p. Podpira dvosmerni zvok in je združljiv z aplikacijama Arenti in Tuya Smart ter glasovnima pomočnikoma Google Assistant in Amazon Alexa.

Odlična kakovost slike podnevi in ponoči Kamera omogoča učinkovito spremljanje 24 ur na dan. Ponuja odlično kakovost slike 1080p/25FPS in izboljšan sistem nočnega vida (Night Vision) z dometom do 10 m. To pomeni, da lahko vedno vidite, kaj se dogaja v vašem domu – ne le podnevi, temveč tudi ponoči. Naprava je opremljena z vrhunskim 105-stopinjskim širokokotnim objektivom, zato boste videli več! Pogled kamere lahko tudi povečate do dvakrat, ne da bi pri tem izgubili kakovost.

Učinkovito zaznavanje gibanja in zvoka Takoj ugotovite vse moteče dogodke v vašem domu. Ko kamera zazna nenavaden gib ali zvok, vam v telefon pošlje obvestilo. Prilagodite lahko tudi občutljivost zaznavanja umetne inteligence. Tako vam ni treba skrbeti, da bi vas naprava opozorila, tudi če se v njenem dosegu pojavi ptica ali majhna žival.

Za vašo zasebnost Ko aktivirate storitev Arenti Cloud, so vaši podatki varno shranjeni v Amazonovem oblaku AWS. Kamere se lahko tudi samodejno izklopijo, če uporabljate isto omrežje Wi-Fi kot telefon. To pomeni, da ne bodo delovali, ko boste doma. Napravo lahko kadar koli izklopite z enim samim klikom. Za M4-TY je mogoče ustvariti tudi urnike. Izdelek podpira tudi način zasebnosti Geo-fencing.

Vgrajena zvočnik in mikrofon Fotoaparat je opremljen z zvočnikom in mikrofonom. Podpira dvosmerni zvok in zagotavlja zelo dobro kakovost zvoka, kar pomeni, da lahko z aplikacijo Arenti nemoteno komunicirate s svojimi bližnjimi. Z otrokom ali partnerjem se lahko brez težav pogovarjate, ko vas ni doma. Naprava je združljiva tudi z Amazonovo Alexo in Googlovim pomočnikom, tako da jo lahko upravljate z glasom. Z le nekaj besedami si lahko ogledate predogled iz kamere v napravi, povezani s Chromecastom, na primer!

Priročno shranjevanje posnetkov Če kamera zazna gibanje, lahko posname do 60 sekund dolg videoposnetek – veliko dlje kot večina kamer na trgu. M4-TY ponuja tudi brezplačno trimesečno poskusno različico storitve za shranjevanje posnetkov zadnjih 72 ur v oblaku. Tako shranjene posnetke si lahko po potrebi kadar koli ogledate. Izdelek je združljiv tudi s karticami micro SD FAT32 s kapaciteto do 128 GB – z njih lahko izvozite videoposnetke v formatu MP4.

Specifikacije

Proizvajalec Laxihub Model M4-TY Senzor CMOS 1/2,9” 2 MP Učinkovite slikovne točke 1920 (H) x 1080 (V) Zaklop 1/25~1/100.000 s Minimalna osvetlitev Barvna: 0,01 luksa pri F1,2; ČB: 0,001 luksa pri F1,2 Nočni vid IR območje do 10 m Noč / dan Samodejno (ICR) / barvno / ČB WDR DWDR Objektiv 3,6 mm pri F2,0, 115° Kompresija H.264
Bitna hitrost 32 Kb/s – 2 Mb/s Zvočni vhod / izhod Vgrajeni mikrofon / zvočnik Sprožitev alarma Inteligentni senzor gibanja in zvoka Komunikacijski protokoli HTTP, DHCP, DNS, TCP/IP, RTSP Vmesniški protokol Private Brezžična povezljivost 2.4G Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n) Podprti operacijski sistemi iOS 8 ali novejši, Android 4.2 ali novejši Varnost Preverjanje pristnosti uporabnika, AES-128, SSL Temperatura delovanja –20–50 °C Vir napajanja DC 5 V / 1 A Poraba energije največ 2,5 W Obračanje / nagib Obračanje: 0–360°, nagib: 20–90° Shranjevanje Kartica Micro SD (do 128 GB), shranjevanje v oblaku, NVR Dimenzije 60 × 58 × 110,5 mm Teža 81 g Aplikacija Arenti, Tuya Smart Združljivost Google Assistant, Amazon Alexa

Kategorija:

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več