O nas


O podjetju SiPRO Ivan Hajnže s.p.

Podjetje SiPRO Ivan Hajnže s.p. s svojimi večletnimi izkušnjami, saj posluje že od leta 1991, znova in znova preizkuša nove izdelke, raziskuje tuje trge. Vse z namenom, da prodaja kvalitetne in funkcionalno učinkovite izdelke, kar CP PLUS video nadzorni izdelki definitivno so.

Zastopstvo in prodaja opreme za video nadzor priznane blagovne znamke CPPLUS !

Kot uradni zastopnik za Slovenijo smo z dovoljenjem podjetja cpplus.cz registrirali domeno cpplus.si, kjer predstavljamo CP PLUS produkte - ip kamere, NVR snemalnike, PoE stikala in dodatno opremo za videonadzor , ki jih boste lahko kupovali tako v spletni trgovini http://www.cpplus.si kot tudi v naši spletni trgovini SiPRO - http://www.sipro.org ali na lokaciji v Slovenj Gradcu, Ronkova ulica 4, kjer je poslovalnica podjetja.

Zastopstvo in prodaja opreme za video nadzor blagovne znamke CPPLUS !
- Popusti in rabati za nadaljno prodajo !
- Za montažerje, spletne trgovine nudimo popuste in rabate
- POKLIČITE 040 743 333 in zahtevajte CENIK ZA NADALJNO PRODAJO

 

Novo v trgovini

Zastopstvo in prodaja opreme za video nadzor priznane blagovne znamke CPPLUS !

Smo uradni zastopnik podjetja CP PLUS za Slovenijo. Ponujamo video nadzorno opremo, kamere, snemalnike, video domofone in naprave ter dodatno opremo za montažo video nadzornih sistemov.
– Popusti in rabati za nadaljno prodajo !
– Za montažerje, spletne trgovine nudimo popuste in rabate
POKLIČITE 040 743 333 in zahtevajte CENIK ZA NADALJNO PRODAJO
https://cpplus.si

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več